Panna cotta med grøn te

Skøn dessert med frisk frugt

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:
6 blade husblas
2½ dl mælk
100 g sukker
kornene fra 1 vaniljestang
3 spsk. grønne teblade med lime
2½ dl piskefløde

Bær:
125 g blåbær
50 g hindbær

Pynt:
Evt. myntekviste

Lækre muffins

Sådan gør du:
Udblød husblassen i koldt vand i 5 min. Kom mælk, sukker, vaniljekorn og teblade i en kasserolle og varm det op. Rør, til sukkeret er smeltet. Si blandingen. Tilsæt husblas - ét blad ad gangen - til den varme mælkeblanding under omrøring.

Rør den kolde fløde i blandingen. Fordel massen i små glas eller kopper og sæt disse i køleskab i mindst 2 timer. Fordel de friske bær og evt. myntekviste på toppen inden servering.

Skønne æblesnitter