Pannacotta

Lækker pannacotta med granatæble-topping

4 personer

Det skal du bruge:
Pannacotta: 6 blade husblas, 2 vaniljestænger, 4 dl sødmælk, 4 dl piskefløde, 100 g sukker.

Topping: 1 granatæble, 2 tsk. limesaft, 2 tsk. akaciehonning, 2 spsk. hakkede mynteblade.

Lav også: Lækker cheesecake

Sådan gør du:
Pannacotta: Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Flæk vaniljestængerne og skrab kornene ud. Kom mælk, fløde, sukker, vaniljestænger og -korn i en tykbundet gryde. Bring langsomt gryden i kog under omrøring. Tag gryden af varmen og smelt husblassen - ét blad ad gangen - i den varme væske under omrøring. Si derefter blandingen ned i fire forme, fx ramekiner. Sæt disse i køleskab i mindst 4 timer. Sænk formene ned i varmt vand et kort øjeblik, inden desserten vendes ud på tallerkener.

Topping: Halvér granatæblet. Løsn kernerne med en gaffel. Slå derefter på bagsiden af granatæblet, så kernerne falder ud. Si det meste saft fra. Vend kernerne med limesaft, honning og mynteblade.