Tirsdag d. 28. august 2012 - af Kim Gravenhorst
Portvinssyltede brombær
Brug de portvinssyltede brombær i kage, varme drikke eller noget helt tredje

Det skal du bruge:
1 kg friske brombær
1 spsk. Atamon
2 dl portvin
3 dl rødvin
2 dl brun farin
2 stykker hel kanel
Revet skal og saft af 1 usprøjtet citron
Sådan gør du:
Skyl brombærrene og lad dem dryppe af i en sigte. Skyl et sylteglas medAtamon og kom bærrene heri. Kom portvin, rødvin, brun farin, kanel og revet skal og saft af citronen i en gryde og lad det koge op. Hæld den kogende lage over brombærrene og luk glasset til. Lad glasset køle helt af, inden det sættes i køleskabet, hvor det skal stå i mindst et døgn.
Mere med bær...
Mandel-nougat-bær drøm
Lækker sorbetis