Lørdag d. 21. december 2013 - af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist
Råsyltede æbler med ribsgelé
Lone Landmands råsyltede æbler med ribsgelé er helt perfekte som tilbehør til julemiddagens fyldige kød, men de passer også fint til en gammeldags oksesteg. Og så pynter de flot på middagsbordet.

Lone Landmands råsyltede æbler med ribsgelé

Lone Landmand deler hver
uge ud af sine lækre opskrifter
fra Lones Landkøkken i
Ude og Hjemme.
[email protected]
Hver uge får du lækre opskrifter fra Lone Landmand i Ude og Hjemme.
Ingredienser
6 cox orange-æbler
1 liter vand
100 g rørsukker
Kornene fra 1 vaniljestang
12 tsk. ribsgelé
PRØV OGSÅ Lone Landmands salat med rodfrugter
Fremgangsmåde
Bring vand, rørsukker og vanilje i kog. Halvér de renvaskede æbler og skær kernehuset ud. Læg dem straks ned i den kogende lage, så de ikke bliver brune, og bring lagen i kog igen. Lad de halverede æbler simre i
2 min. Tag dem op med en hulske og sæt dem til afkøling.
Læg en teskefuld ribsgelé i hvert halve æble og servér.