Mandag d. 28. marts 2011 - af Lisa Bolting
Sorbetis
Skøn sorbetis med bær

4 portioner
Det skal du bruge:
300 g frosne bær (fx hindbær, jordbær, solbær mv.)
50 g flormelis
1 dl græsk yoghurt 2 %
Sådan gør du:
Kom de frosne bær i en skål og hæld rigeligt kogende vand over. Lad dem dryppe godt af og stil dem i fryseren igen, til de atter er frosne. Tag de frosne bær op af fryseren 5-10 min. før tilberedning. Kom bærrene i en foodprocesser, tilsæt flormelis og blend bær og flormelis sammen.
Tilsæt yoghurt lidt efter lidt, til isen har en passende konsistens. Servér straks isen i iskolde glas (stil evt. glassene i fryseren ca. ½ time før servering).
Energi pr. portion
113 kcal / 471 kJ
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 23 g
Protein: 4 g
Kostfibre: 4 g
Lækre muffins