Mandag d. 5. august 2013 - af Redaktionen
Syltede pærer med lakridsis
Lakrids og frugt er et godt match, og de syltede pærer er nemme at lave. Servér dem med lakridsis og drys af lakridspulver.

Ingredienser til syltede pærer med lakridsis
(4 personer)
4 pærer
Sukkerlage:
½ l vand
250 g sukker
1 stjerneanis
Drys:
Lakridspulver
Endvidere:
1 l Premier's Gammeldags Flødeis Med Lakrids
PRØV OGSÅ: Grillet ananas med krydret lage
Fremgangsmåde til syltede pærer med lakridsis
Skræl pærerne; fjern kernehusene fra bunden med et parisiennejern eller en lille kniv. Kog vandet op sammen med sukker og stjerneanis. Lad lagen koge, til sukkeret er smeltet. Kom pærerne i lagen, og læg et låg af bagepapir over, så pærerne er helt dækket af lagen. Lad dem småsimre i ca. 8 minutter. Tag gryden fra varmen, og lad pærerne ligge i lagen, til de skal serveres. Stil en pære på hver tallerken, dryp med lidt af lagen, og drys med lakridspulver.
Servér med en stor kugle Premier-lakridsis.
PRØV OGSÅ: Pandekager med bærskum og nougatis
Er du lige så vild med kage som os? Så vær med i fællesskabet på Facebook, hvor næsten 30.000 kageentusiaster deler ud af gode tips og opskrifter.
Klik på billedet eller "synes godt om" lige HER
Hjemmelavet is
Sommer og is hører uundgåeligt sammen! Vi har samlet en række skønne opskrifter på fløde- og yoghurtis, islagkager, sorbet og meget mere. Se vores opskrifter på hjemmelavet is her.