Fredag d. 11. januar 2013 - af Marianne Knudsen / Foto: Jacob Ljørring
Tiramisu a la Thomas Evers Poulsen
Thomas Evers Poulsen er tidligere professionel danser, og så vandt han dysten i DR-programmet Den store bagedyst special. Her deler han opskriften på hans lækre tiramisu

Det skal du bruge til Thomas´ tiramisu:
Tiramisu til ca. 18 personer
1½ dl æggeblommer
300 g sukker
3 tsk. vaniljesukker
6 økologiske appelsiner
1½ kg mascarpone-ost
3 dl piskefløde
32 x 2 stk. lady fingers
4 dl kold kaffe
2 dl marsala
Pynt til tiramisu:
Ca. 2 dl kakaopulver

Thomas Evers Poulsen har tabt
15 kilo, men tog to kilo på under
forberedelserne til bagedysten på
DR. Han har dog tabt dem igen.
Tiramisu - sådan gør du
Pisk æggeblommer, sukker og vaniljesukker til tykt skum.
Riv skallen af appelsinerne og kom den i massen.
Pisk mascarponen blød med fløde og vend forsigtigt blandingen i æggemassen.
Læg lady fingers i bunden af et fad og væd med kaffe og marsala.
Fordel halvdelen af cremen over 32 lady fingers og læg de sidste lady fingers ovenpå.
Resten af cremen fordeles over det sidste lag lady fingers.
Stil fadet køligt. Lad det gerne stå til næste dag. Umiddelbart før serveringen sigtes kakaopulveret over desserten.
Kilde: Mette Blomsterberg/DR.
Er du lige så vild med kage som os? Så vær med i fællesskabet på Facebook, hvor næsten 30.000 kageentusiaster deler ud af gode tips og opskrifter.
Klik på billedet eller "synes godt om" lige HER