Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • sødt
  • desserter
  • Vandbakkelser med blommer og sødt skum

Vandbakkelser med blommer og sødt skum

Uhm! Lækre vandbakkelser, der er lige til at guffe i sig

Mail Print

Torsdag d. 8. august 2013 - af Opskrifter og foto: Fra bøgerne DET SØDE KØKKEN

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Ingredienser til vandbakkelser med blommer og sødt skum

Tid: 25 minutter.
Bagetid: 30 minutter.
Antal: 18-20 stk.

Vandbakkelser:

2 dl vand
100 g smør
100 g hvedemel
Ca. 4 æg afhængigt af
størrelsen

Fyld:

5 dl piskefløde
1 tsk. sukker
20 blommer, fx Althans Reine Claude

PRØV OGSÅ: Vandbakkelser med Sarah Bernhardt-creme

Fremgangsmåde til vandbakkelser med blommer og sødt skum

Vandbakkelser: Tænd ovnen på 200°. Bring vand og smør i kog i en lille gryde. Tilsæt melet på én gang og rør, til det er bagt sammen. Tag gryden af blusset og lad blandingen køle af. Pisk æggene sammen med en elpisker og pisk dem derpå i dejen lidt ad gangen. Det er ikke sikkert, at alle æggene skal i - dejen skal være så fast, at den ikke flyder ud, når den sættes på pladen.

Sæt ved hjælp af to skeer dejen på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag vandbakkelserne i ovnen i ca. 30 minutter uden at åbne ovnen. Efter 30 minutter kan du tage en enkelt ud - falder den sammen, skal de resterende have 5 minutter mere.

Fyld: Pisk fløde og sukker til skum med elpiskeren. Halvér blommerne, tag stenene ud og skær blommerne i terninger. Kom en skefuld flødeskum i hver af de afkølede vandbakkelser sammen med blommeterninger.

Tip: I stedet for blommer kan du fylde vandbakkelserne med nektarinstykker eller friske bær.

PRØV OGSÅ: Marengs med myntecreme

Relaterede Artikler

Gammeldags pebernødder fra La Glace

Søde spøgelseskager til Halloween

Halloween-muffins

Børnecookies med Smarties

Læs mere om

  • frugtdesserter
  • små kager

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Kaffetrøfler og 14 andre kuglerunde mundfulde

Napoleonskager

Fastelavnsboller med grøn glasur

Honningkagemænd

Gammeldags pebernødder fra La Glace

Mest læste

  • Lækre smoothies: Få 8 forfriskende opskrifter på smoothies
  • Smoothie med jordbær og banan
  • Lagkage tiramisu
  • Islagkage
  • Moderne mormormad: Favoritter fra 50’erne og 60’erne

Seneste nyt

  • Brev til Anne-Marie: Jeg skjuler min ensomhed
  • Derfor skal du tage stilling til organdonation
  • Amalie planlagde sin egen begravelse
  • Vær vågen: Katte skjuler smerte og sygdom
  • En læser fortæller: Mine herlige år som taxichauffør

Servér vandbakkelser som apperitif eller snacks! På familiejournal.dk får du en lækker opskrifter på vandbakkelser med gruyereost og basilikum

  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00