Tirsdag d. 15. oktober 2013 - af Pia Friis Andreassen. Foto: Martin Tanggaard
Vaniljebudding
Vaniljebudding til Dukan-kuren er krydret med både vanilje og kardemomme, og den er sødet med Stevia.

Få din guide, gode råd og opskrifter til Dukan-kuren her >>
Opskrift til fase 1 = angrebsfasen i Dukan-kuren
RP = Rent protein
4 portioner

Superslanke Hertuginde Kate
sværger til Dukan-kuren.
Hun er én af årsagerne til,
at Dukan-kuren er en
kæmpesucces i England.
Ingredienser
2 blade husblas
½ l skummetmælk
1 tsk. vaniljepulver
uden sukker
1 knsp. kardemomme
4 pasteuriserede
æggeblommer
1 tsk. flydende Stevia
Pynt
4 tsk. fromage frais
1⁄8 knivspids vaniljepulver
uden sukker
Mynte
PRØV OGSÅ: Dukan-vafler med vaniljecreme
Fremgangsmåde
Vaniljebudding: Udblød husblassen i koldt vand i 10 min. Varm mælken op i en tykbundet gryde, uden at den kommer i kog, og tilsæt vaniljepulver og kardemomme. Tilsæt æggeblommerne én ad gangen under piskning. Fortsæt med at varme, til det begynder at tykne lidt. Tag gryden af varmen, kom husblassen i og rør, til den er opløst. Rør derefter Stevia i. Hæld massen i portionsglas og sæt disse på køl i mindst 4 timer. Nyd desserten iskold.
Pynt: Rør fromage frais og vaniljepulver sammen. Fordel inden servering
1 tsk. af cremen på toppen af hvert glas sammen med et mynteblad.