Onsdag d. 29. august 2012 - af Kim Gravenhorst
Varm brombærdrik med chokolade
Et super lækkert alternativ til varm chokolade

(3-4 personer)
Det skal du bruge:
Revet skal af ½ usprøjtet appelsin
1 dl portvinssyltede brombær med lage (se opskrift her)
3 dl fløde
2 spsk. rørsukker
60 g mørk chokolade
2 dl mælk
Tilbehør
Evt. flødeskum
Friske brombær til pynt
Lav en milkshake med sommerbær
Sådan gør du:
Kom appelsinskallen i en gryde sammen med de syltede brombær, fløden og sukkeret. Pisk lidt i det, så bærrene går i stykker. Varm det op tilkogepunktet og tilsæt chokoladen. Rør i gryden, til chokoladen er smeltet, og tilsæt så mælken. Varm det hele op. Servér evt. drikken med flødeskum og et frisk brombær på toppen.
Prøv også: Blåbærmuffins med hvid chokolade