Yoghurtkoldskål

Lækker yoghurtkoldskål med honning og frugter.

Foto: Mannerup/Kate\'s Joint og All Over

4 portioner

Det skal du bruge:
6 dl kærnemælk
3 dl græsk yoghurt, 0,1 %
2 spsk. honning
1 tsk. vaniljesukker
125 g frisk frugt, her æble, pære, appelsin og blåbær

Sådan gør du:
Pisk kærnemælk og yoghurt sammen. Pisk dernæst honning og vaniljesukker i koldskålen. Skær frugterne i små tern og tilsæt dem til blandingen. Opbevar koldskålen i køleskab, til den skal serveres.

Tip!
Du kan bruge alle slags friske frugter til koldskålen. Prøv også banan, vindrue, kiwi, appelsin, fersken og forskellige bær m.v.

Marineret frugtsalat

Energi pr. portion
149 kcal / 623 kJ
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 22 g
Protein: 12 g
Kostfibre: 1 g

Tip om søde sager
Vidste du, at alt, som består af rent kulhydrat, indeholder samme mængde kalorier? Det betyder, at der stort set er samme energiindhold i fx honning, sukker, brun farin, rørsukker og sirup. Du skal altid passe på, hvor meget du bruger af disse madvarer, men du kan til gengæld helt frit vælge, om smagen skal komme fra den ene eller den anden slags sukker.