Yogurtis

Prøv lækker yogurtis med appelsin og honning

Foto: Anton G. Skov

8 personer

Det skal du bruge:
½ dl sukker
4 pasteuriserede æggeblommer
2 spsk. honning
5 dl yoghurt naturel
4 appelsiner
½ citron

Sådan gør du:
1. Pisk sukker, æggeblommer og honning sammen til en hvid og luftig æggesnaps. Vend det i yoghurten sammen med saften fra 3 appelsiner og den halve citron. Fordel yoghurtmassen i 8 små glas og frys dem i mindst 3 timer.

2. Vask den sidste appelsin og skær den i tynde skiver. Servér yoghurtisen direkte fra fryseren og pynt med appelsinskiver.

Frugt pr. person
75 g

Energi pr. person
500 kJ (120 kcal)
Protein: 15 % (4 g)
Kulhydrat: 55 % (16 g)
Fedt: 30 % (4 g)

Hvis du vil tabe dig, kan du spise
1 portion is som mellemmåltid.

Flere desserter