Torsdag d. 29. maj 2014 - af Annemette Voss, foto: Sif Meincke
Æble-kanel kage med mokkacreme
Robust kage med kaffesmag
Årets top 10 kager


Jubilæumskage fra La Glace med makronbund, abrikosmarmelade, vaniljecreme og nougatflødeskum
Lars Juul, Conditori La Glace




Sarah Bernhardt-kager
Få opskriften på de lækre Sarah Bernhardt-kager fra La Glace her
Lars Juul, chefkonditor på La Glace, foto: Martin Tanggaard


Fødselsdagskage med sandkage og smørcreme
Klik her og få opskriften på denne flotte fødselsdagskage, kreeret af Annemette Voss fra Den store bagedyst.
Annemette Voss, foto: Jacob Ljørring




”En lille en til Kaffen”...
... det hedder denne sjove kage, der er formet som en kaffekop og har browniebund. Se opskriften her


Blødende chokoladekager
Små fine kager med masser af mørk chokolade - de har en sprød skorpe og skal være bløde i midten. Ummm... Prøv den her


Banankage
Denne lækre banankage med citron er perfekt til kaffehygge med veninder eller familie - se opskriften her




Himmerigskagen...
... er en super lækker kage med mandler og mørk chokolade - se opskriften her




James Price's jordbærtærte
James Prices skønne jordbærtærte er perfekt til en dansk sommerdag - find opskriften her


Moccalagkage
Den fantastiske lagkage med 3 chokolade-lagkagebunde er nr. 9 på listen - se opskriften her


Klassiske fastelavnsboller
Disse lækre fastelavnsboller med kagecreme og syltetøj er nr. 10 på listen - se opskriften her










Kokos- og bananmuffins
Disse skønne kokos- og bananmuffins kan serveres for glutenallergikere. Få opskriften her!


Danmarkskage
Har du først smagt den, vil du ikke have andre kager end den! Få opskriften her!
Relaterede artikler
Opskrift på æble-kanel kage med mokkacreme
10 personer
sværhedsgrad: Let
Arbejdstid: 25 minutter
Bagetid: Cirka 50 minutter
Temperatur: 175°, varmluft
Kage:
3 æg, str. M
250 g lyst rørsukker
2 dl solsikkeolie
230 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. natron
2 tsk. kanel
1 spsk. Nescafe Guld + 2 spsk. vand
½ tsk. salt
65 g mandler
2 store æbler, for eksempel Elstar
Mokkacreme:
250 g mascarpone
2 dl piskefløde
50 g flormelis
1 spsk. Nescafe Guld + 2 spsk. vand
I øvrigt:
Kaffebønner overtrukket med chokolade
Fremgangsmåde til æble-kanel kage med mokkacreme
Populære kageopskrifter og bagegrej
![]() |
12 opskrifter på sunde kager du altid må spise |
![]() |
Lav dine egne perfekte macarons med det komplette macaronkit inkl. opskrifter |
![]() |
Opskrift på lækker hjemmelavet Strawberry Cheesecake |
Kage: Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. Tilsæt olie. Bland hvedemel, bagepulver, natron og kanel og sigt det ned i æggemassen. Rør det sammen. Opløs Nescafé i vand og tilsæt det sammen med salt, grofthakkede mandler og de groftrevne æbler. Rør dejen godt sammen og kom den i en rugbrødsform foret med bagepapir. Bag kagen midt i ovnen ved 175° i cirka 50 minutter.
Mokkacreme: Pisk mascarpone, fløde og flormelis sammen til en tyk creme. Opløs Nescafé i vand og tilsæt det til cremen. Rør godt sammen.
Før servering: Dekorer den helt afkølede kage med mokkacremen og pynt med små kaffebønner med chokolade.
Er du lige så vild med kage som os? Så vær med i fællesskabet på Facebook, hvor næsten 30.000 kageentusiaster deler ud af gode tips og opskrifter.
Klik på billedet eller "synes godt om" lige HER