Mandag d. 1. november 2010 - af Redaktion
Amerikansk gulerodskage
Lækker, børnevenlig gulerodskage

Det skal du bruge:
750 g brun farin
350 g vegetabilsk salatolie
9 æg
9 g vaniljesukker
24 g bagepulver
15 g natron
525 g hvedemel
225 g grahamsmel
7 g groft salt
12 g kanel
700 g groftrevet gulerod
evt. 150 g rosiner
Pynt: 300 g flødeost naturel,
120 g minarine, Lätta eller Becel,
120 g flormelis,
35 g vaniljesukker,
ca. 1 tsk. citronkoncentrat,
100 g hakkede hasselnøddeflager.
Bag også:
Gulerodskage
Kanelæblekage
Lækker gulerodskage med syltet ingefær fra isabellas.dk
Sådan gør du:
Alle ingredienser til dejen blandes sammen og hældes i en stor, sort bradepande beklædt med bagepapir. Bages på midterste rille ved
175°, varmluft, i ca. 30-45 minutter.
Pynten røres sammen med halvdelenaf hasselnøddefl agerne. Når kagen er kold, smøres pynten på, og de resterende hasselnøddeflager
drysses over kagen.
Kagen opbevares i køleskab på grund af flødeosten, men tages ud, et stykke tid før den skal spises.