Appelsinmuffins

Lækre appelsinmuffins med creme.

Foto: Jacob Ljørring

Ca. 8 stk.

Det skal du bruge:
120 g sukker
2 æg
2 spsk. friskpresset appelsinsaft
2 tsk. revet usprøjtet appelsinskal
130 g hvedemel
½ tsk. bagepulver
120 g smør
Creme
150 g Philadelphia
50 g flormelis
Revet skal af 1 usprøjtet appelsin
2 spsk. appelsinsaft

Sådan gør du:
Pisk sukker, æg, appelsinsaft og den revne appelsinskal let og skummende. Bland mel og bagepulver sammen og sigt det over æggemassen. Smelt smørret, lad det afkøle og hæld det derefter i. Rør det hele sammen. Fyld dejen i formene, så de er 2/3 fyldt, og bag dem ved 180° i ca. 20 min. Lad dem køle af.

Creme: Rør cremen sammen. Skær et "kræmmerhus" af i toppen af kagerne. Fyld creme i og sæt "kræmmerhuset" i igen i kanten af hullet.