Mandag d. 4. juli 2011 - af Kim Gravenhorst
Banankage med chokolade
Prøv denne skønne opskift på banankage med chokolade

Banankage med chokolade til 4 personer
Det skal du bruge:
100 g smør
120 g lys farin
2 æg
2 modne bananer
Saft og revet skal
af 1 appelsin
75 g hakkede mandler
100 g hakket
mørk chokolade
300 g mel
3 tsk. bagepulver
1 dl mælk
Lav en lækker gulerodskage
Kanelcreme:
2 dl cremefraiche
75 g sukker
1 tsk. kanel
Sådan gør du:
Rør det bløde smør og sukkeret sammen og rør æggene i ét ad gangen. Mos bananerne og tilsæt dem sammen med appelsinsaft og -skal samt mandler og chokolade. Bland mel og bagepulver og rør det i sammen med mælken. Kom dejen i en smurt springform (ca. 25 cm i diameter) og bag din banankage ved 175° i ca. 35 min.
Kanelcreme: Pisk cremefraiche med sukker og kanel, til det bliver stift, og servér cremen til kagen.