Mandag d. 5. december 2011 - af Pia Friis Andreassen
Blødende chokoladekage
Blødende chokoladekage smager fantastisk! Her som skønne små kager

De fleste elsker kage, og chokoladekage ligger højt på favoritlisten. Forkæl dine gæster og dig selv med denne lækre blødende chokoladekage.
Til blødende chokoladekage skal du bruge:
(8 stk.)
250 g hakket, mørk chokolade med 70 % kakaoindhold
8 pasteuriserede æg
250 g flormelis
225 g smeltet smør
100 g mel.
Tilbehør til blødende chokoladekage:
Cremefraiche
PRØV OGSÅ: Blødende chokoladekage som muffins
PRØV OGSÅ: Chokoladekage med appelsinsirup
Sådan laver du blødende chokoladekage
Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æg og flormelis luftigt. Rør smørret i chokoladen og vend blandingen i æggemassen. Pisk melet i. Fordel dejen i små smurte og melede forme. Lad dem stå koldt i køleskab i ½-1 time. Sæt dem i ovnen ved 200° og bag dem i ca. 20 min. (afhængig af formens tykkelse), til de netop har fået en fast skorpe udenpå. Blødende chokoladekage skal være bløde i midten.
PRØV OGSÅ: Sveas chokoladekage
Smart bageudstyr til dine chokolademuffins
Smarte muffinsforme i silikone, så dejen ikke hænger ved. Set til 94,95 kr. for 12 stk.
Køb formene her >>
Smukke muffinsforme i papir. Set til 89,95 kr. for 100 stk.
Køb formene her >>
Server dine chokolademuffins på en flot kageopsats. Set til 129,95 kr.
Køb kageopsatsen her >>
Bageplade i silikone til dine muffins. Set til 99,95 kr.
Køb bagepladen her >>
Dekorative forme til dine muffins. Set til 29,95 kr. for 50 stk.
Køb formene her >>
Du finder flere flotte og dekorative forme m.m. til dine muffins HER >>
Artiklen indeholder affiliatelinks.