Fredag d. 7. januar 2011 - af Redaktion
Blødende chokolademuffins
En lækker opskrift på en alternativ blødende chokoladekage

Her er en lækker opskrift på en alternativ blødende chokoladekage.
Opskrift på blødende chokolademuffins
Ingredienser:
(16 stk.)
250 g mørk chokolade (min.
70 % kakao),
8 æg (pasteuriserede),
250 g florsukker,
225 g blødt smør,
100 g hvedemel.
Muffinsforme af metal.
Tilbehør: Cremefraiche.
Sådan gør du:
Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Pisk æg og sukker sammen. Rør smør i chokoladen og vend derefter med æggeblandingen. Sigt melet i og vend det hele sammen. Sæt i køleskab i mindst 2 timer. Opvarm ovnen til 200°. Smør muffinsformene og pudr dem let med mel. Fordel dejen i formene. Bages i den varme ovn i 8-10 min., til der netop er dannet en fast skorpe. Kagerne skal være flydende indeni. Lad kagerne stå i formene i 10 min., inden de løftes op.
Smart bageudstyr til dine chokolademuffins
Smarte muffinsforme i silikone, så dejen ikke hænger ved. Set til 94,95 kr. for 12 stk.
Køb formene her >>
Smukke muffinsforme i papir. Set til 89,95 kr. for 100 stk.
Køb formene her >>
Server dine chokolademuffins på en flot kageopsats. Set til 129,95 kr.
Køb kageopsatsen her >>
Bageplade i silikone til dine muffins. Set til 99,95 kr.
Køb bagepladen her >>
Du finder flere flotte og dekorative forme m.m. til dine muffins HER >>
Artiklen indeholder affiliate links.