Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • sødt
  • kager
  • Bradepandesnegle med karamel

Bradepandesnegle med karamel

En dejlig opskrift på bløde snegle i bradepande med lækkert karamelfyld. Det er nemt at skære sneglene ud eller evt. blot at brække dem fra hinanden. En rigtig god opskrift, når der skal være kage til mange.

Mail Print

Tirsdag d. 1. juli 2014 - af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist

PrintPrint

Lone Landmands bradepandesnegle med karamel

Ca. 24 snegle

Ingredienser

Dej
2½ dl fløde
2½ dl lunkent vand
25 g gær
125 g rørsukker
1 æg
2 spsk. kardemomme
¾ spsk. salt
950 g mel
150 g smør

Karamelfyld
125 g lyst muscovadosukker
4 spsk. lys sirup
1 dl vand
1 tsk. vaniljesukker
¼ tsk. salt
100 g smør

1 æg til pensling
PRØV OGSÅ: Lone Landmands æbletærte med citronskal

Fremgangsmåde

Dej: Hæld fløde og vand i en røreskål - gerne til en køkkenmaskine - tilsæt gær og rør den ud. Hæld rørsukker, æg, kardemomme, salt og mel i skålen og ælt dejen grundigt sammen i mindst 10 min. Skær smørret i tern og ælt det ind i dejen til sidst.
Dæk skålen med husholdningsfilm eller et fugtigt klæde og lad dejen hæve til dobbelt størrelse på et lunt sted.

Karamelfyld: Hæld muscovadosukker, sirup, vand, vaniljesukker og salt i en stor, tykbundet pande. Bring blandingen i kog under omrøring og lad den simre med bobler i ca. 10 min. Sluk for blusset og rør smørret ud i den varme karamelmasse.

Snegle: Hæld dejen ud på et meldrysset bord og rul den ud til en plade på ca. 50 x 60 cm. Varm karamelmassen op, så den bliver flydende, fordel den hurtigt på dejen og rul dejen sammen på den lange led. Skær dejrullen i skiver af 2 cm's tykkelse.
Beklæd en bradepande med bagepapir eller smør den grundigt. Læg dejskiverne i bradepanden og lad dem efterhæve i ca. ½ time på et lunt sted. Pensl overfladen med et sammenpisket æg.
Forvarm ovnen til 200° (ikke varmluft). Bag bradepandesneglene i 20-25 min. afhængigt af din ovn. Lad dem afkøle lidt før servering.

Lav de fineste kager

Mangler du en smuk kageopsats, søde muffinsforme, elegant kagepynt eller spiselig glitter og glimmer?

Her finder du alt det, du skal bruge for at lave de smukkeste kager. Klik HER >>

(Indeholder affiliatelinks)

 

Lone Landmand deler hver uge ud af sine lækre opskrifter fra Lones Landkøkken i Ude og Hjemme.

[email protected]

Hver uge får du lækre opskrifter fra Lone Landmand i Ude og Hjemme.

Relaterede Artikler

Formkage med tørret frugt og marcipan

Tid til kage - her får du 20 af årets bedste kager

Banankage med nødder og tranebær

Æblekage med marengs

Læs mere om

  • lone landmand
  • bradepandekager

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Squashkage med ostecreme

Citronkage med glasur

Cheesecake med Oreo

Julestjerne med abrikosfyld

Formkage med tørret frugt og marcipan

Mest læste

  • Hindbærtærte med mormors mørdej
  • Citronruller
  • Carstens hemmelige opskrift: Danmarks bedste romkugler
  • Squashkage med ostecreme
  • Volmer Sørensens jubilæumskage

Seneste nyt

  • Jacob og Jonathan mistede deres mor: Nu har vi kun far tilbage
  • Brev til Anne-Marie: Jeg er flov over utroskaben
  • Tønder-sagens ældste pige: Jeg ser en kriger i spejlet
  • En læsers fortæller: Mormors fotoalbum
  • Spørg advokaten: Kan hun søge erstatning for fejlagtig anholdelse?
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00