Tirsdag d. 27. oktober 2009 - af Pia Friis Andreassen. Foto: Martin Tanggaard
Brownies med pistacienødder og chili
Brownies med pistacienødder og et pift af chili.

Det skal du bruge til dine brownies:
250 g smør
150 g chokolade
4 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk. kakao
½ finthakket rød
chili uden kerner
100 g hakkede
valnøddekerner
50 g saltede hakkede pistacieenøddekerner
Prøv hindbærkage med lakridkaramel
Sådan laver du brownies:
Smelt smørret sammen med chokoladen i en kasserolle over middel varme. Afkøl en smule.
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
Bland mel og kakao i.
Vend derefter chokoladeblanding, chili og nøddekerner i.
Kom dejen, til dine brownies, i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, ca. 20 x 30 cm.
Dine brownies bages midt i den varme ovn i ca. 30 min ved 175 grader
Lad dine brownies køle af, inden du skærer dine brownies i firkanter.