Brownies med pistacienødder og chili

Brownies med pistacienødder og et pift af chili.

Lækre brownies

Det skal du bruge til dine brownies:
250 g smør
150 g chokolade
4 æg
250 g sukker
150 g hvedemel
3 spsk. kakao
½ finthakket rød
chili uden kerner
100 g hakkede
valnøddekerner
50 g saltede hakkede pistacieenøddekerner

Prøv hindbærkage med lakridkaramel

Sådan laver du brownies:
Smelt smørret sammen med chokoladen i en kasserolle over middel varme. Afkøl en smule.

Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.

Bland mel og kakao i.

Vend derefter chokoladeblanding, chili og nøddekerner i.

Kom dejen, til dine brownies, i et ovnfast fad beklædt med bagepapir, ca. 20 x 30 cm.

Dine brownies bages midt i den varme ovn i ca. 30 min ved 175 grader

Lad dine brownies køle af, inden du skærer dine brownies i firkanter.