Chokoladekage med et strejf af æble

Skøn og frisk chokoladekage med et strejf af æbler. Få opskriften her

Foto: Anton G. Skov


Det skal du bruge til din chokoladekage:
(12 stykker chokoladekage)
1 æg
100 g sukker
½ dl flydende fedtstof
150 g mel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
2 spsk. kakao
3 æbler

Sådan laver din chokoladekage med et strejf af æbler:
1. Tænd ovnen på 200° (180° varmluft).

2. Pisk æg og sukker skummende. Tilsæt flydende fedtstof, mel, bagepulver, vaniljesukker og kakao. Rør dejen forsigtigt sammen og kom den i et lille, ildfast fad (ca. 20 x 25 cm) beklædt med bagepapir.

3. Fjern kernehuset fra æblerne og skær disse i tynde både. Stik dem godt ned i dejen og bag din chokoladekage midt i ovnen i 20-25 min.

Frugt pr. stykke
25 g

Energi pr. stykke
500 kJ (120 kcal)
Protein: 7 % (2 g)
Kulhydrat: 63 %
(18 g)
Fedt: 30 % (4 g)

Hvis du vil tabe dig, kan du spise
1 stykke chokoladekage som mellemmåltid