Torsdag d. 5. november 2009 - af Redaktion
Ckokoladekage med appelsinsirup
Lækker chokoladekage...

(6-8 pers.)
Bag denne skønne bløde chokoladekage
Chokoladekage:
150 g sukker,
4 æg str. m/l,
150 g blødt smør,
150 g mørk chokolade,
90 g hvedemel.
Bag også:
Brownie
Chokoladekage
Appelsinsirup:
Saften af 4 store appelsiner,
1 dl honning,
1 spsk. citronsaft,
1 kanelstang.
Tilbehør:
Kiwi og appelsin skåret i
mundrette stykker.
Bag også:
Sådan gør du:
Chokoladekage: Opvarm ovnen til 180°. Pisk sukker og smør hvidt. Tilsæt æggene - ét af gangen.
Smelt hakket chokolade over vandbad. Rør det i æggeblandingen. Sigt melet i og rør sammen. Kom dejen i en form beklædt med bagepapir.
Bages på 2. nederste rille i den varme ovn i 20-22 min.
Appelsinsirup: Kom appelsinsaft, honning, citronsaft og kanelstang i en kasserolle. Bring i kog. Lad det derefter småsimre indtil en sirupsagtig konsistens, 20-30 min. Afkøles derefter.