Dittes fragilitéroulade med brombær

Skøn roulade

Det skal du bruge:
200 g marcipan
200 g æggehvider
300 g sukker
3 dl fløde
200 g brombær eller anden frugt afhængig af smag og årstid

Læs mere om Ditte Molin fra Den Store Bagedyst her!

Sådan gør du:
Rør marcipanen godt sammen med 50 gram æggehvide, så det bliver en ensartet masse. Rør de resterende 150 gram æggehvide og sukkeret, til det bliver tykt og hvidt. Vend de 2 masser sammen.

Beklæd en bradepande, 33 x 40 cm, med bagepapir og fordel massen på denne. Bag bunden i 15 minutter ved 180°. Tag bunden ud og køl den af. Vend den over på et andet stykke bagepapir. Pisk fløden og vend bærrene i.

Mos eventuelt lidt af bærrene for at give en flot lilla farve til cremen. Smør cremen på bunden, efterlad et bart stykke i hver ende. Rul rouladen nænsomt - og den er klar til servering.

I Ude og Hjemme i denne uge får du et flot tillæg med de bedste kager fra Den Store Bagedyst.

Kager med god samvittighed? Vi har samlet en bunke sunde kageopskrifter her!

JEG ELSKER KAGE
Hvis du er vild med kage, så vær med i vores Facebook-gruppe "Jeg elsker kage". Her er over 25.000 kage-entusiaster samlet og deler opskrifter, tips og gode ideer hver eneste dag