Gulerod-fersken-kage

Skøn kage med frisk smag

Foto: Jacob Ljørring

4 personer

Det skal du bruge:
300 g blød margarine
400 g sukker
4 æg
250 g fintrevne gulerødder
1 dåse ferskner (ca. 500 g) blendet med ½ dl saft fra dåsen
200 g kokosmel
3 tsk. natron
1 spsk. vaniljesukker
350 g mel

Mandelglasur:
200 g flormelis
2-3 dråber mandelessens
¼ dl spilkogende vand

Sådan gør du:
Rør margarine og sukker sammen og rør æggene i ét ad gangen. Tilsæt gulerødder, ferskenmos, kokosmel, natron og vaniljesukker. Rør det godt sammen og tilsæt til sidst melet. Hæld dejen i en bradepande (ca. 25 x 35 cm) beklædt med bagepapir og bag kagen i ovnen ved 175° i 30-45 min. Når kagen er kold, overtrækkes den med mandelglasur rørt sammen af flormelis, mandelessens og vand.

Lækker chokoladekage med mascarponecreme