Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Kontakt
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • sødt
  • kager
  • Hindbærhorn

Hindbærhorn

Skønne gærkager med fyld af hindbær.

Mail Print

Tirsdag, 7. juni 2016 - 12:00 - af All Over Press

PrintPrint

Opskrift på hindbærhorn

Ca. 24 stk.

Dej
25 g gær
2 dl kaffe- eller madlavningsfløde
2 æggeblommer
½ tsk. salt
½ dl sukker
5½-6 dl hvedemel
100 g blødt smør

Fyld
Ca. 2 dl vaniljecreme (se opskriften nedenfor eller brug en færdigkøbt)
Ca. 150 g hindbær

Pensling
1 sammenpisket æg

Glasur
1½ dl flormelis
1½-2 tsk. vand
Evt. et par dråber rød frugtfarve

Vaniljecreme
(1 portion = ca. 3 dl)

½ vaniljestang
2 dl mælk
4 spsk. sukker
3 spsk. Maizena
3 æggeblommer
1 spsk. blødt smør

Se også: Årets top 10 kager

Skrab kornene ud af vaniljestangen og lad vaniljekorn og -stang koge op med mælken.
Bland sukker, Maizena og æggeblommer i en skål. Hæld den varme vaniljemælk i æggeblandingen, mens der piskes.
Hæld hele blandingen tilbage i gryden og lad den koge i nogle minutter over middelstærk varme under omrøring, til du har en tyk creme. Tag cremen af varmen og rør smørret i. Lad cremen køle af.

Fremgangsmåde - hindbærhorn

Dej: Smuldr gæren i en skål og rør den ud med fløden. Tilsæt æggeblommer, salt, sukker og 3/4  af melet.
Tilsæt smørret i små klatter under omrøring. Tilsæt derpå resten af melet, men hold en smule tilbage til udrulning.
Arbejd dejen smidig og blank og lad den hæve under plastfilm i ca. 30 min.
Del derpå dejen i to dele og rul hver del ud til en cirkel (ca. 30 cm i diameter). Skær hver cirkel ud i 12 ”lagkagestykker”.

Se også: Portionspizzaer med nye kartofler

Fyld: Læg en skefuld vaniljecreme og et par hindbær på hvert dejstykke og rul stykkerne sammen fra den brede ende mod spidsen.
Lad hornene hæve under plastfilm på en bageplade med bagepapir i ca. 30 min.
Pensl dem med sammenpisket æg og bag dem i ovnen ved 225° i 7-8 min. Lad hornene køle af på en rist.

Glasur: Rør glasuren sammen og giv den evt. lidt farve. Smør glasuren på hornene og servér.

Se også: Kanelsnegle med nødder

Skønne kager og desserter med jordbær

Vi elsker jordbær

Her får du opskriften på en rigtig sommerkage - se opskriften her Her får du opskriften på en rigtig sommerkage - se opskriften her

Gammeldags jordbærkage

Her får du opskriften på en rigtig sommerkage - se opskriften her

1 / 14
En elegant og lækker dessert - se opskriften her En elegant og lækker dessert - se opskriften her

Hvid Chokoladebudding

En elegant og lækker dessert - se opskriften her

2 / 14
Jordbærgrøden serveres med fløde - se opskriften her Jordbærgrøden serveres med fløde - se opskriften her

Jordbærgrød

Jordbærgrøden serveres med fløde - se opskriften her

3 / 14
Få opskriften på den lækreste jordbæris - se opskriften her Få opskriften på den lækreste jordbæris - se opskriften her

Jordbæris

Få opskriften på den lækreste jordbæris - se opskriften her

4 / 14
Prøv den med hjemmelavede kammerjunkere - se opskriften her
  Prøv den med hjemmelavede kammerjunkere - se opskriften her
 

Jordbærkoldskål

Prøv den med hjemmelavede kammerjunkere - se opskriften her

 

5 / 14
Så det bliver det ikke mere dansk... Lav jordbær koldskål - se opskriften her Så det bliver det ikke mere dansk... Lav jordbær koldskål - se opskriften her

Jordbær koldskål

Så det bliver det ikke mere dansk... Lav jordbær koldskål - se opskriften her

6 / 14
Lækker sommer-forfriskning - se opskriften her Lækker sommer-forfriskning - se opskriften her

Jordbær milkshake

Lækker sommer-forfriskning - se opskriften her

7 / 14
Rouladen er en super sommerdessert og fyldt med jordbærcreme - se opskriften her Rouladen er en super sommerdessert og fyldt med jordbærcreme - se opskriften her

Roulade med jordbærcreme

Rouladen er en super sommerdessert og fyldt med jordbærcreme - se opskriften her

8 / 14
En skøn sommertærte med mascarponecreme - se opskriften her En skøn sommertærte med mascarponecreme - se opskriften her

Jordbærtærte

En skøn sommertærte med mascarponecreme - se opskriften her

9 / 14
Frisk og lækker sommerdessert serveret i vafler - se opskriften her Frisk og lækker sommerdessert serveret i vafler - se opskriften her

Jordbærsoftice

Frisk og lækker sommerdessert serveret i vafler - se opskriften her

10 / 14
Frisk og lækker dessert - se opskriften her Frisk og lækker dessert - se opskriften her

Jordbær-yoghurt-is

Frisk og lækker dessert - se opskriften her

11 / 14
Skøn sommerdessert - se opskriften her Skøn sommerdessert - se opskriften her

Små jordbærtærter

Skøn sommerdessert - se opskriften her

12 / 14
Jordbærsalsa er skønt sommertilbehør - se opskriften her Jordbærsalsa er skønt sommertilbehør - se opskriften her

Jordbærsalsa

Jordbærsalsa er skønt sommertilbehør - se opskriften her

13 / 14

Relaterede artikler

Napoleonskager

Napoleonskager

Dejlige fastelavnsboller med fyld af remonce og flødeskum. Bollerne er pyntet på toppen med grøn glasur.

Fastelavnsboller med grøn glasur

Kransekage

Klassisk kransekage

Opskrift på risalamande

Risalamande

Nyeste artikler

  • Hjemmetræning: Sådan får du stærke arme
  • I livsfare 10 gange på en dag
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Mine svigerforældre gør forskel på børnene
  • Terapi uden ord

Relaterede Artikler

Honningkagemænd

Slip for ondt i maven: 10 råd ved julebordet

Gammeldags pebernødder fra La Glace

Kapersbøffer med rødbedesalat

Læs mere om

  • små kager
  • klassikere

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe bjørn

Relaterede artikler

Napoleonskager

Fastelavnsboller med grøn glasur

Klassisk kransekage

Risalamande

Honningkagemænd

Mest læste

  • Hindbærtærte med mormors mørdej
  • Citronruller
  • Carstens hemmelige opskrift: Danmarks bedste romkugler
  • Squashkage med ostecreme
  • Volmer Sørensens jubilæumskage

Seneste nyt

  • Hjemmetræning: Sådan får du stærke arme
  • I livsfare 10 gange på en dag
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Mine svigerforældre gør forskel på børnene
  • Terapi uden ord
  • Jeg vil ikke være bar forneden
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Hjælp
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00