Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • sødt
  • kager
  • Hindbærsnegle

Hindbærsnegle

Der er vanilje og kardemomme i dejen, og sneglene er rullet med hindbærmarmelade - en rigtig lækkerbisken til kaffen eller teen. Og så har sneglene den fordel, at de kan fryses, så du når som helst kan servere lunt bagværk.

Mail Print

Galleri: 7 lækre opskrifter på brød

Lækkert bagværk med masser af smag
Se opskriften her Lækkert bagværk med masser af smag
Se opskriften her

Rosmarinbrød

Lækkert bagværk med masser af smag
Se opskriften her

1 / 8
Lækkert tilbehør til suppen
Se opskriften her Lækkert tilbehør til suppen
Se opskriften her

Peberfladbrød

Lækkert tilbehør til suppen
Se opskriften her

2 / 8
Nemt og lækkert brød der er perfekt tilbehør til suppe eller salatSe opskriften her Nemt og lækkert brød der er perfekt tilbehør til suppe eller salatSe opskriften her

Naanbrød

Nemt og lækkert brød der er perfekt tilbehør til suppe eller salat
Se opskriften her

3 / 8
Brød med flot farve og en himmelsk smag
Se opskriften her Brød med flot farve og en himmelsk smag
Se opskriften her

Porterbrød

Brød med flot farve og en himmelsk smag
Se opskriften her

4 / 8
Godt brød med masser af kerner fra Slankeklubben
Se opskriften her Godt brød med masser af kerner fra Slankeklubben
Se opskriften her

Kernebrød

Godt brød med masser af kerner fra Slankeklubben
Se opskriften her

5 / 8
Rugbrød fra Slankeklubben
Se opskriften her Rugbrød fra Slankeklubben
Se opskriften her

Rugbrød med spidskommen

Rugbrød fra Slankeklubben
Se opskriften her

6 / 8
Skønt sigtebrød
Se opskriften her Skønt sigtebrød
Se opskriften her

Sigtebrød

Skønt sigtebrød
Se opskriften her

7 / 8

Relaterede artikler

Let opskrift på lækre kaffetrøfler

Kaffetrøfler og 14 andre kuglerunde mundfulde

Napoleonskager

Napoleonskager

Dejlige fastelavnsboller med fyld af remonce og flødeskum. Bollerne er pyntet på toppen med grøn glasur.

Fastelavnsboller med grøn glasur

Honningkagemænd

Nyeste artikler

  • Advokaten fortæller: Ingen rabat til studerende
  • Ny krimi-podcast: Nationens mareridt
  • Pia er 66 år, skilt og enke: Jeg tror stadig på kærligheden
  • Jeg brød helt sammen

Tirsdag d. 11. november 2014 - af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist

PrintPrint

Lone Landmands hindbærsnegle

Hver uge får du lækre opskrifter fra Lone Landmand i Ude og Hjemme.

Ca. 18 - 20 stk.

Ingredienser

5 dl mælk
20 g gær
125 g rørsukker
2 spsk. stødt kardemomme
1 spsk. vaniljesukker
950 g mel
1 stort æg
150 g smør
2 dl hindbærmarmelade
Perlesukker til drys


PRØV OGSÅ: Lone Landmands bananmuffins med chokolade
 

Fremgangsmåde

Lun mælken og udrør gæren heri. Tilsæt rørsukker, kardemomme, vaniljesukker, mel og æg og ælt dejen længe og grundigt, gerne i en køkkenmaskine. Dejen skal være lidt klistret, så undlad at tilsætte mere mel end angivet.
Skær smørret i tern og ælt det ind i dejen til sidst.
Dæk skålen til og lad dejen hæve til mindst dobbelt størrelse. Det tager 1½-3 timer afhængigt af temperaturen i rummet.
Tænd ovnen på 180° (ikke varmluft). Smør et par bageplader eller beklæd dem med bagepapir.
Drys et fint lag mel på køkkenbordet og hæld dejen ud herpå. Pres forsigtigt dejen ud til en firkant på ca. 50 x 60 cm. Fordel hindbærmarmeladen over dejen og fold - fra den brede side - 1⁄3 af dejen ind mod midten. Træk den modstående side ind over midten. Luk samlingen, så godt du kan, og skær stangen i ca. 2½ cm brede skiver.
Drej hvert stykke om sig selv nogle gange. Lav begyndelsen på en knude, men lad dejenderne blive under sneglen. Læg de formede snegle med god afstand på bagepladerne. Snoning og formning af dejen vil uvægerligt give marmelade på hænder og bord m.m., men det kan ikke være anderledes - det er noget fedteri, men det er indsatsen værd.
Drys sneglene med perlesukker og lad dem efterhæve i mindst ½ time i et lunt rum. Bag dem, til de er gyldne, men ikke mørke (25-30 min. afhængigt af din ovn) og nyd dem lune.

 

Relaterede Artikler

Gammeldags pebernødder fra La Glace

Søde spøgelseskager til Halloween

Halloween-muffins

Børnecookies med Smarties

Læs mere om

  • lone landmand
  • små kager

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Kaffetrøfler og 14 andre kuglerunde mundfulde

Napoleonskager

Fastelavnsboller med grøn glasur

Honningkagemænd

Gammeldags pebernødder fra La Glace

Mest læste

  • Hindbærtærte med mormors mørdej
  • Citronruller
  • Carstens hemmelige opskrift: Danmarks bedste romkugler
  • Squashkage med ostecreme
  • Volmer Sørensens jubilæumskage

Seneste nyt

  • Advokaten fortæller: Ingen rabat til studerende
  • Ny krimi-podcast: Nationens mareridt
  • Pia er 66 år, skilt og enke: Jeg tror stadig på kærligheden
  • Jeg brød helt sammen
  • Ugens guide: Tre kunstudstillinger
  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00