Gå til hovedindhold
< Tilbage til forsiden
  • Nyhedsbrev
  • Køb abonnement
  • Privatlivspolitik
Ude og Hjemme
  • Abonnement
  • Slank
    • Slankekure
      • Low Carb-kure
      • Proteinkure
      • Fastekure
      • Dukan Kuren
      • Gode slanketips
      • Forøg forbrænding
    • Motion og træning
      • Træningsøvelser
      • Motivation
    • Slankemad
      • Slankende madvarer
      • Sunde snacks
    • Helbred
      • Undgå sygdom
      • Vitaminer og helse
  • Skæbner
  • Spil
    • Indsend krydsordsløsninger
    • Konkurrencer
  • Familie
    • Hund
      • Søde hunde
      • Hundens sundhed
    • Kat
      • Sjove katte
    • Husmorråd
      • Forbrug
      • Gør det selv
  • Opskrifter
    • Kød
    • Fjerkræ
    • Fisk
    • Bagværk
    • Billige madplaner
    • Dessert og kage
    • Vegetaropskrifter
    • Supper
    • Tilbehør
  • Video
  • Sex og samliv
    • Sex
    • Parforhold
    • Dating
    • Utroskab
    • Podcast
  • Horoskop
    • Alle horoskoper
      • Vandmanden
      • Fiskene
      • Vædderen
      • Tyren
      • Tvillingerne
      • Krebsen
      • Løven
      • Jomfruen
      • Vægten
      • Skorpionen
      • Skytten
      • Stenbukken
    • Det overnaturlige
      • Clairvoyance
      • Drømmetydning
      • Horoskoper
      • Håndlæsning
      • Numerologi
      • Stjernetegn
      • Tarot
      • Stjernetegn
  • Forside
  • Opskrifter
  • sødt
  • kager
  • Kanelsnegle med remonce i bradepande

Kanelsnegle med remonce i bradepande

Kanelsnegle med remonce, der er bagt i en bradepande, er det oplagte valg af kage til foreningsmøder, skoleklasser, fødselsdage eller arbejdsweekend med familien. Kanelsnegle er også velegnet til at nedfryse. Del den forinden i mindre portioner, så er det lige til at tage et passende antal kanelsnegle ud. Lun blot de optøede kanelsnegle i 10 min. ved 175°. Så har du dejligt frisk bagværk.

Mail Print
Lækre kanelsnegle i bradepande

Søndag d. 21. juli 2013 - af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist

PrintPrint
  • Del på Facebook
  • Del på Twitter
  • Del på Google+

Ca. 40 stk kanelsnegle.


Lone Landmand deler hver
uge ud af sine lækre opskrifter
fra Lones Landkøkken i
Ude og Hjemme.

[email protected]

Ingredienser til kanelsnegle i bradepande:

Dej
20 g gær
6 dl lunken mælk
1 stort æg + 1 æg til pensling
150 g rørsukker
200 g smeltet, afkølet smør
2 spsk. vaniljesukker
1150 g mel


Remonce
150 g smør med stuetemperatur
200 g mørkt muscovadosukker
3 spsk. kanel.

Glasur
350 g flormelis rørt op med lidt koldt vand


PRØV OGSÅ: Jordbærtærte med chokoladecreme

Fremgangsmåde - kanelsnegle i bradepande:

Rør gæren ud i mælken. Tilsæt æg, rørsukker, afkølet smør, vaniljesukker og mel. Ælt dejen til dine kanelsnegle grundigt sammen - det er nemmest i en køkkenmaskine - og sæt dejen, til dine kanelsnegle, til hævning på et lunt sted, indtil den har fordoblet sin størrelse.

Læg bagepapir i en bradepande på ca. 35 x 40 cm, så det når op ad siderne. Drys et tyndt lag mel ud på køkkenbordet og rul dejen ud til en plade på ca. 50 x 60 cm.

Rør ingredienserne til remoncen sammen og smør blandingen ud over dejen til dine kanelsnegle.

Del dejen til dine kanelsnegle på den lange led, så du får to stykker på hver ca. 25 x 60 cm. Rul de to dejstykker fra den brede side og skær dem i skiver på ca. 3 cm's tykkelse, så du får rå kanelsnegle.

Læg dine kanelsnegle, så de fylder bradepandens bund, pensl overfladen med sammenpisket æg og lad de rå kanelsnegle efterhæve i en halv time på et lunt sted.

Bag dine kanelsnegle i ca. 25 min. ved 190° (ikke varmluft). Tiden afhænger lidt af din ovn, så hold øje med bagværket - kanelsnegle skal være lækkert brune ovenpå.

Rør en sej glasur af flormelis og lidt koldt vand og dryp den i et fint mønster over hele overfladen.
Nyd dine kanelsnegle lune - da smager de allerbedst.

Prøv også: Kanelsnegle med banan

 

Relaterede Artikler

Formkage med tørret frugt og marcipan

Tid til kage - her får du 20 af årets bedste kager

Banankage med nødder og tranebær

Æblekage med marengs

Læs mere om

  • lone landmand
  • bradepandekager
  • kanelsnegle

Mest læste

  • Jeg bad min kollega om børn
  • Jeg elsker min utro eksmand
  • Midt i sorgen fandt jeg kærligheden igen
  • Brev til Anne-Marie Østersø: Hans børn føler sig snydt for arven
  • Julie mistede sin mand til Alzheimers: Jeg måtte slippe Bjørn

Relaterede artikler

Squashkage med ostecreme

Citronkage med glasur

Cheesecake med Oreo

Julestjerne med abrikosfyld

Formkage med tørret frugt og marcipan

Mest læste

  • Hindbærtærte med mormors mørdej
  • Citronruller
  • Carstens hemmelige opskrift: Danmarks bedste romkugler
  • Squashkage med ostecreme
  • Volmer Sørensens jubilæumskage

Seneste nyt

  • Min søn festede sig ihjel
  • Ugens serie: Den som dræber – fanget af mørket
  • Sov godt: Forskerens 10 bedste råd 
  • Brev til Mimi: Jeg pynter på sandheden
  • X Factor-Mathias nær brændt ihjel: Mobbet med sine ar

Holder du den slanke linje, må du ikke snyde dig selv for denne skønne LCHF-opskrift på vidunderlige kanelsnegle fra familiejournal.dk

  • © Ude og Hjemme
  • Det handler om dig og mig
  • Annoncører
  • Disclaimer
  • Administrer samtykke
  • Til top

Besøg Allers andre hjemmesider

  • Aller.dk
  • Antik & Auktion
  • BILLED-BLADET
  • ELLE
  • Familie Journal
  • Femina
  • Gislev Rejser
  • IN
  • ISABELLAS
  • Kulturrejser Europa
  • Letliv
  • Mad & Bolig
  • Mama
  • Maries Ideer
  • Nilles Rejser
  • Nyhavn Rejser
  • Psykologi
  • Q
  • SE og HØR
  • SPIS BEDRE
  • Stjernegaard Rejser
  • SØNDAG
  • Ude og Hjemme
  • Vi Unge
  • Where2Go
  • Køb abonnement
  • Nyhedsbrev
  • Facebook

Aller Media A/S

Havneholmen 33

1561 København V

CVR.: 43325612

Tlf.: 72 34 20 00