Klovne af bradepandekage

Sjove kageklovne

6 stk.

Det skal du bruge:

1 lille bradepande, ca. 22 × 6 cm

125 g smør
2 spsk. kakao
2 æg str. L
200 g sukker
1 spsk. vaniljesukker
½ tsk. bagepulver
100 g hvedemel

Pynt:
Flormelis
Farve
6 kræmmerhuse
100 g smeltet chokolade
Harlekin-krymmel
Små chokoladeknapper

Sådan gør du:

Smelt smørret og rør kakaoen i det varme fedtstof. Pisk æg og sukker luftigt. Sigt vaniljesukker, bagepulver og hvedemel i blandingen.
Rør kakaosmørret i dejen og kom den derpå i den smurte bradepande.

Bag kagen ved 175° i ca. 30 min. Den må gerne være lidt tung og svampet.

Lad kagen køle helt af i bradepanden, den er faktisk bedst, når den er køleskabskold.

Sådan laves klovnen:

Skær kagen i 6 lige store firkanter. Pynt kagestykkerne med farvet glasur rørt af flormelis, vand og farve.
Dyp spidsen eller kanten af kræmmerhuset i smeltet chokolade og drys med krymmel. Lad chokolade stivne og sæt kræmmerhuset oven på kagen som hat.

Giv klovnen en næse af chokoladeknapper og dekorer efter fri fantasi.