Tirsdag d. 17. december 2013 - af Lone Landmand / Foto: Søren Kvist
Konfekt-småkager med hvid chokolade og tranebær
Lækre småkager med sprød kant og fyldig, konfekt-agtig midte.

Lone Landmands konfekt-småkager

Lone Landmand deler hver
uge ud af sine lækre opskrifter
fra Lones Landkøkken i
Ude og Hjemme.
Hver uge får du lækre opskrifter fra Lone Landmand i Ude og Hjemme.
Ingredienser
Ca. 35 stk.
250 g smør
250 g sukker
200 g sødet,
kondenseret mælk
350 g mel
1 tsk. bagepulver
100 g hvid chokolade
100 g tørrede tranebær
PRØV OGSÅ: Lone Landmands kardemommekager
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker, til det er lyst og luftigt. Pisk mælken i. Bland mel, bagepulver, hakket hvid chokolade og tranebær. Vend melblandingen i sukkerblandingen og rør, til alt er velfordelt.
Lad dejen stå koldt i mindst to timer og gerne til næste dag.
Tænd ovnen på 180° (ikke varmluft). Tag dej svarende til en spiseskefuld og tril den til en kugle. Tril således kugler af al dejen og læg dem på en bageplade med bagepapir. Tryk dem, så de bliver ca. 1½ cm høje. Bag hver plade i 15 min., lad kagerne køle lidt af og flyt dem over på en rist til endelig afkøling.