Tirsdag d. 30. april 2013 - af Pia Friis Andreassen
Lækre blåbærmuffins
Lidt godt til den søde tand

12 stk.
Dej:
250 g sukker
3 æg
125 g smør
160 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
200 g blåbær
4½ spsk. sukker
Muffinsforme
Pynt:
Glasur, rørt af flormelis og lidt vand 1
2 friske blåbær
citronmelisseblade.
Bag også:
Chokoladekage med mascarponecreme
Bradepandekage
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 180°. Pisk sukker og æg skummende. Smelt smørret og afkøl en smule. Hæld smørret i æggemassen i en tynd stråle. Bland mel og bagepulver og rør i. Vend blåbær og sukker sammen og vend i dejen.
Fyld muffinsformene ¾ op. Bages på 2. nederste rille i den varme ovn i ca. 18 min. Afkøl. Pynt med glasur, blåbær og citronmelisseblade.
Smart bageudstyr til dine muffins
Smarte muffinsforme i silikone, så dejen ikke hænger ved. Set til 94,95 kr. for 12 stk.
Køb formene her >>
Smukke muffinsforme i papir. Set til 89,95 kr. for 100 stk.
Køb formene her >>
Server dine chokolademuffins på en flot kageopsats. Set til 129,95 kr.
Køb kageopsatsen her >>
Bageplade i silikone til dine muffins. Set til 99,95 kr.
Køb bagepladen her >>
Dekorative forme til dine muffins. Set til 29,95 kr. for 50 stk.
Køb formene her >>
Du finder flere flotte og dekorative forme m.m. til dine muffins HER >>
Artiklen indeholder affiliatelinks.