Moccalagkage

Prøv Niels Olsens lækre moccakage

Foto: Fra bogen "Danskernes egne desserter" af Kristian Borregaard og Søren Dahl

Det skal du bruge:
Ca. 2 spsk meget stærk kaffe af pulverkaffe
1 pose makroner
4 dl piskefløde
3 chokolade-lagkagebunde

MOKKAGLASUR:
2 dl flormelis
1 spsk. meget stærk kaffe
1 spsk. vand

PYNT:
Hele valnøddekerner.

Sådan gør du:
Bryg noget meget stærk kaffe - det skal næsten være tjære - og lad den blive kold.

Knus makronerne til små stykker. Pisk fl øden til skum og bland kaffe og makroner i. Læg lagkagebundene i lag med fl ødeskummet.
Rør glasuren sammen og smør den på den øverste bund.

Pynt med valnøddekerner.

Tip!
Kom mælk i glasuren. Det giver en glasur, der ikke krakelerer.