Opskrift på hindbærsnitter

Server disse lækre hindbærsnitter næste gang du får gæster - eller for dig selv næste gang den søde tand melder sig

Ingredienser til hindbærsnitter (8 stk.)

Dej:

180 g hvedemel

40 g sukker eller flormelis

70 g smør

Lidt koldt vand

1-1½ dl hindbærmarmelade

Pynt

Flormelis

Kogende vand

Evt. frysetørrede hindbær

LÆS OGSÅ: Opskrift på lækker og svampet brunsviger

Sådan gør du

Bland mel og sukker i en skål

Smuldr smørret ud i blandingen og saml dejen med koldt vand

Lad dejen hvile koldt i 20-30 minutter

Rul derpå dejen ud mellem to stykker bagepapir til et rektangel på ca. 25 x 15 cm.

Del dejen med en kniv på langs og smør syltetøj på den ene halvdel.

Læg den anden halvdel over og klem kanterne godt til

Bag kagen i 20 min. ved 200º og skær den derpå i snitter

Rør en glasur af flormelis og en ganske lille smule kogende vand

Overtræk snitterne med glasuren og drys evt. med frysetørrede hindbær

TIP Hindbærsnitterne kan fryses, men vent med at påføre glasuren, til de skal serveres.