Onsdag, 21. marts 2018 - 12:14 - af Aller Media, Carina Krüger, Bjørn Jakobsen og Jette Vesterager
Påske: Nougatreder med appelsin
Mums! Disse påske-nougatreder med appelsin ser simpelthen så lækre ud og vil også pynte fint på påskebordet.

Ingredienser (6 stk.):
100 g chokolade
100 g blødt smør
1 tsk. vaniljesukker
120 g sukker
4 æg
100 g mel
1 dl appelsinmarmelade
Nougatcreme
150 g nougat
200 g smør
240 g flormelis
36 små påskeæg
Få også opskriften på påske-cupcakes med gulerod
Sådan gør du:
Smelt chokoladen. Rør smør, vaniljesukker og halvdelen af sukkeret lyst og rør derpå chokoladen i. Del æggene og rør blommerne i én ad gangen. Pisk hviderne stive med resten af sukkeret og fold forsigtigt massen i dejen. Vend sigtet mel i dejen og kom den i 6 smurte forme ( 10 cm i diameter). Bag kagerne ved 190° i 20 min. og lad dem afkøle.
Flæk kagerne hver i to bunde og fordel marmeladen mellem bundene.
Nougatcreme: Smelt nougaten og pisk smør, flormelis og nougat til en ensartet creme. Kom cremen i en sprøjtepose og sprøjt en ring af cremen på kagernes top. Læg æggene i og servér.