Påske: Nougatreder med appelsin

Mums! Disse påske-nougatreder med appelsin ser simpelthen så lækre ud og vil også pynte fint på påskebordet.

påske

Ingredienser (6 stk.): 

100 g chokolade

100 g blødt smør

1 tsk. vaniljesukker 

120 g sukker

4 æg

100 g mel

1 dl appelsinmarmelade

Nougatcreme

150 g nougat

200 g smør

240 g flormelis

36 små påskeæg

Sådan gør du: 

Smelt chokoladen. Rør smør, vaniljesukker og halvdelen af sukkeret lyst og rør derpå chokoladen i. Del æggene og rør blommerne i én ad gangen. Pisk hviderne stive med resten af sukkeret og fold forsigtigt massen i dejen. Vend sigtet mel i dejen og kom den i 6 smurte forme ( 10 cm i diameter). Bag kagerne ved 190° i 20 min. og lad dem afkøle. 

Flæk kagerne hver i to bunde og fordel marmeladen mellem bundene. 

Nougatcreme: Smelt nougaten og pisk smør, flormelis og nougat til en ensartet creme. Kom cremen i en sprøjtepose og sprøjt en ring af cremen på kagernes top. Læg æggene i og servér.