Tirsdag d. 14. april 2009 - af Pia Friis Andreassen. Foto: Martin Tanggaard
Rabarbertærte
Lækker forårsdessert

Det skal du bruge:
500 g renset rabarber,
200 g sukker,
75 g kokosmel,
50 g havregryn,
50 g hvedemel,
1 æg,
1 spsk. vand,
¼ tsk. bagepulver.
Tilbehør: Flødeskum eller cremefraiche.
Pynt: Tørrede kokosflager.
Lækker frugttærte
Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 200°. Skær rabarberne i ca. 2 cm store stykker. Læg dem i bunden af et smurt tærtefad og drys 50 g sukker over. Sæt fadet midt i den varme ovn i 10-15 min., til rabarberne begynder at safte.
Imens: Ælt resten af sukkeret, kokosmel, havregryn, mel, æg, vand og bagepulver sammen. Rul eller tryk dejen ud på et stykke bagepapir og bred den derefter over rabarberne. Bag nu tærten i ca. 20 min.
Nydes lun.