Mandag d. 14. juni 2010 - af Kim Gravenhorst
Vandbakkelser med Sarah Bernhardt-creme
Små, festlige dessert-hapsere

20-25 stk.
Det skal du bruge
Creme
300 g mørk chokolade
5 dl piskefløde
Vandbakkelser
80 g smør
2 dl vand
100 g mel
3 æg
Evt. lidt flormelis
Gode opskrifter til en festlig buffet.
Sådan gør du
Creme: Hak chokoladen og læg den i en gryde sammen med fl øden. Bring den tilkogepunktet under omrøring. Hæld cremen i en skål og stil den i køleskabet natten over. Når cremen er gennemkold, piskes den med en håndmikser, til den er stiv.
Vandbakkelser: Bring smør og vand i kog, tilsæt melet og rør det hele sammen med grydeske. Tag gryden af varmen og rør, til dejen slipper gryden. Lad dejen køle af.Pisk herefter æggene i ét ad gangen - dejen skal være helt samlet for hvert æg, der tilsættes. Fyld dejen i en sprøjtepose og sæt små toppe af på en bageblade beklædt med bagepapir. Bag vandbakkelserne i ovnen ved 200° i ca. 20 min.
Skær vandbakkelserne igennem og fyld cremen i dem. Drys dem evt. med lidt flormelis.