Mandag d. 14. juni 2010 - af Kim Gravenhorst
Agurke- og tomatshots
Shotsene serveres i shotsglas med ristede brødstykker.

Shotsene serveres i shotglas med ristede brødstykker (beregn 2 skiver toastbrød) og sugerør.
Agurkeshots
1-2 agurker
1 dl græsk yoghurt
Revet skal og saft af 1 citron
1 spsk. sukker
Salt og peber
Flæk agurken på langs med en kniv og skrab det midterste, bløde ud med en ske. Skær agurken i mindre stykker og læg den i en blender sammen med yoghurt, citroncitronskal og -saft samt sukker. Blend, til massen er helt jævn, og smag til med salt og peber.
Se flere opskrifter til en fest-buffet.
Tomatshots
3 modne tomater
2 tsk. koncentreret tomatpuré
¼ fed hvidløg
½ tsk. oregano
1 spsk. sød chilisauce
1-2 spsk. citronsaft
Salt og peber
Skær tomaterne igennem og fjern stilken. Læg dem i blenderen sammen med de øvrige ingredienser og blend dem helt ud til en ensartet masse. Smag til med salt og peber.
Prøv også agurkesandwich og gnavegrønt.