vegetar

Broccolisuppe med chili og kokosmælk

21. januar 2013 af Pia Friis Andreassen
Lækker, krydret broccolisuppe

Ingredienser til Broccolisuppe med chili og kokosmælk:

2 bdt. broccoli
1 løg i både
2 spsk. olie
Ca. 1 l grøntsagsbouillon
2 mellemstore kartofler
1 finthakket rød chili
uden kerner og hinder
2 x 400 ml kokosmælk
1½ tsk. stødt spidskommen
1½ tsk. stødt koriander
Salt

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Pynt til broccolisuppe:

1 finthakket rød chili
1 potte frisk koriander

Tilbehør til broccolisuppe:

Fuldkornsciabatta

PRØV OGSÅ: Løgsuppe

Broccolisuppe - fremgangsmåde:

Del broccoliene i små buketter og stænglerne i tynde skiver. Sautér broccoli og løg i olien i 4-5 min. Hæld bouillon på og bring den i kog. Lad den derefter småkoge. Tilsæt skrællede kartofler i tern og chili. Lad det hele småkoge under låg i 20 min. Kør suppen glat med en stavblender. Tilsæt kokosmælk, spidskommen og koriander og varm suppen op. Spæd evt. med lidt mere bouillon, hvis konsistensen er for tyk. Smag til med salt. Hæld suppen i dybe tallerkener. Drys med lidt hakket chili og korianderblade.

Broccolisuppe - tilberedningstid:

Ca. 40 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

PRØV OGSÅ: Græskarsuppe

Så er det suppetid!

Hold dig mæt og varm i vinterkulden med skønne supper. Vi har samlet hele 24 opskrifter...

Sponsoreret indhold