vegetar

Bruschetta

28. oktober 2010 af Pia Friis Andreassen
Bruschetta gør sig helt fantastisk som forret, det er noget alle gæster kan lide. Her får du opskrifter på 3 slags bruschetta

(Bruschetta til 4 personer)

Det skal du bruge til bruschetta:
1 ciabattabrød,
3-4 fed hvidløg,
ca. ¾ dl olivenolie.

Tilbehør
1. Tomat/basilikum 3-4 tomater renset for kerner og skåret i tern, 12-16 små basilikumblade, salt, peber.

2. Gorgonzola/parmaskinke Ca. 50 g gorgonzola, 4 skiver parmaskinke.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

3. Sardiner/tomat: 2 dåser sardiner i olie (afdryppede), ½ tomat renset for kerner og skåret i tern, lidt rucola- eller basilikumblade.

Bruschetta - Sådan gør du:
Opvarm ovnen til 200°. Skær 12 skiver af brødet på ca. 1½ cm's tykkelse. Rist skiverne i den varme ovn i 8-10 min., til de er gyldne. Gnid dem straks med de pillede hvidløgsfed. Fordel 2⁄3 af olien over brødskiverne. Derefter:

1. Fordel tomattern og basilikumblade på fire skiver. Krydr med salt og peber.

2. Fordel gorgonzola og parmaskinke på fire skiver.

3. Fordel sardiner, lidt tomattern og rucola- eller basilikumblade på de sidste fire skiver.

Dryp resten af olien over alle dine bruschetta og servér straks.

Lav en tomattærte med gedeost.

Sponsoreret indhold