Onsdag d. 22. februar 2012 - af Pia Friis Andreassen
Coleslaw
Her får du opskriften på en dejlig coleslaw, der er lige til at sætte tænderne i. Coleslaw udgør et dejligt tilbehør som er meget nemt at lave og smager himmelsk.

Coleslaw er rigtigt lækkert tilbehør som de fleste vil nyde med stor velbehag. Coleslaw kan bruges som tilbehør til mange retter f.eks. forlorenhare, til burgers eller mere klassisk til pulled pork. Det er ikke så ofte at folk får spist spidskål, men hvis det er i coleslaw, så skal folk nok spise det. Coleslaw indeholder en smule fedt, men næsten ingen kulhydrater og du kan derfor spise coleslaw som tilbehør med god samvittighed.
Det skal du bruge til coleslaw:
(coleslaw til 4-6 personer)
1 spidskål
½ kg gulerødder
Dressing til coleslaw:
2 dl mayonnaise
2 dl syrnet fløde 9 %
1 spsk. dijonsennep
Ca. 1 tsk. stærk karry
Salt
Citronsaft
Pynt til coleslaw :
Evt. ristede sesamfrø
Coleslaw fremgangsmåde:
Skær spidskålen i kvarter. Fjern den grove midterstok og snit kålen fint. Skræl gulerødderne og riv dem.
Coleslaw er det perfekte tilbehør til pulled pork, få opskriften her
Rør mayonnaise, fløde, sennep og karry sammen. Smag til med salt, citronsaft og evt. mere karry. Vend dressingen med grøntsagerne og lad dem trække i køleskabet i mindst ½ time.
Drys evt. ristede sesamfrø over inden servering.