Dhal med squash og røde linser

Ca. til 4 personer
Ingredienser
1 løg
1 fed hvidløg
400 g skrællet squash
1 tsk. solsikkeolie
1 tsk. stødt koriander
1 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. stødt gurkemeje
1 knsp. cayennepeber
1 dåse flåede, hakkede tomater
11⁄4 l grønsagsbouillon
½ spsk. mangochutney
300 g røde linser
Salt og peber
Evt. bredbladet persille til drys
PRØV OGSÅ: Lone Landmands Gratineret tortilla med grønne bønner
Fremgangsmåde
Hak løg og hvidløg fint.
Skær squashen i tern på ca. 2 x 2 cm.
Hæld solsikkeolien i en tykbundet gryde og steg løgene klare heri i nogle minutter. Tilsæt hvidløget, steg det med i ca. 1 min. og tilsæt så squashtern, krydderier, hakkede tomater, bouillon og mangochutney. Bring grydens indhold i kog og lad det blive på kogepunktet i 10 min. Tilsæt de røde linser og lad det hele koge videre i yderligere 20 min. Smag til med salt og peber, pynt med grofthakket persille og servér retten med naan-brød til.