Frittata med svampe

Nem og hurtig hverdagsmad

Foto: Martin Tanggaard

4 personer

Det skal du bruge:

300 g portobello-svampe
200 g kantareller
1 finthakket løg
2 spsk. olie + 1 spsk. smør
10 æg
1 dl mælk
1½ tsk. timian
1 tsk. salt
½ tsk. peber

Tilbehør:

600 g grønne bønner (frost)
Salt

Prøv også: Pizza

Sådan gør du:

Børst svampene rene og del dem evt. i mindre stykker. Sautér løget i fedtstoffet i 5 min. på en pande, der kan gå i ovnen. Øg varmen og lad svampene stege med i 5 min. Pisk æg, mælk og krydderier sammen. Hæld blandingen i panden og lad det stå på varmen, til kanten er stivnet hele vejen rundt. Sæt derpå panden under ovnens grillelement i 3-5 min., til massen er stivnet og gylden.

Tilbehør:

Kog bønnerne i letsaltet vand i 4-5 min.

Tilberedningstid:

Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.

Prøv også: Omelet med champignoner