Lørdag d. 21. juli 2012 - af Kim Gravenhorst
Jordbærsalat
Salat med castello og sprøde croutoner

4 personer
Det skal du bruge:
Croutoner:
3 tykke skiver rugbrød
2 spsk. olivenolie
Salt
Dressing:
1 spsk. balsamico
2 spsk. sojasauce
1 spsk. sød chilisauce
3 spsk. olivenolie
Salat:
2 hoveder hjertesalat
250 g jordbær
1 pillet rødløg
1 håndfuld rucola
60 g blå castello
Sådan gør du:
Croutoner:
Skær rugbrødet i små tern og vend disse med olie og lidt salt. Læg dem i et ildfast fad og bag dem helt sprøde i ca. 20 min. ved 150°.
Dressing:
Rør balsamico, sojasauce, chilisauce og olie sammen til en dressing.
Salat:
Skyl hjertesalaten og pluk den i mindre stykker. Skær jordbærrene i kvarter og snit løget fint. Miks det hele med rucolaen og læg brødcroutoner og små stykker af castello ovenpå.
Hæld dressingen på eller servér den ved siden af.
Skønne jordbær: