Torsdag d. 21. juni 2012 - af Lone Landmand/Foto: Søren Kvist
Kartoffelsalat med brie og rucola
Prøv denne salat til grillmaden

Tilbehør til 4-6 personer
Det skal du bruge:
3⁄4 dl god, mild olivenolie
1½ kg ditta-kartofler eller en anden bagefast sort
2 tsk. groft salt
2 store røde peberfrugter
100 g brieost
2 håndfulde rucolasalat
Tænd ovnen på 200° (ikke varmluft).
Prøv også: Spinattærte med feta
Sådan gør du:
Beklæd en bradepande med bagepapir og hæld olivenolien i bunden.
Det er mest lækkert med små kartofler, der bare skal deles i to stykker, men er de større, så skær dem i grove tern. Læg dem i olivenolien, drys salt over og vend det hele godt rundt. Sætbradepanden i ovnen og bag kartoflerne i 40 min.
Skær imens peberfrugter og brie i ca. 2 x 2 cm store tern.
Tag kartoflerne ud og bland dem i bradepanden med brie og peberfrugt.
Sæt det hele i ovnen igen og bag det i yderligere 15 min.
Lad bradepandens indhold køle af og bland kartofler, peberfrugter og brie med frisk rucola.
Prøv også: Rosmarinbrød