Kikærtesalat med squash

Mættende salat til den sunde livsstil

Foto: Jacob Ljørring og All Over Press

4 portioner


Det skal du bruge:
200 g udblødte og kogte kikærter
1 lille squash
Revet skal og saft af 1 citron
4 spsk. klippet purløg
1 spsk. sesamolie
Salt og peber


Sådan gør du:
Lad kikærterne dryppe helt af og hæld dem
i en skål, hvor de moses let med en gaffel.
Riv squashen groft ned i skålen og tilsæt
citronsaft, citronskal, purløg og sesamolie
og rør det sammen. Smag til med salt og
peber.


Energi pr. portion
140 kcal / 584 kJ
Fedt: 5 gram
Kulhydrat: 16 gram
Protein: 5 gram
Kostfibre: 3 gram

Meld dig ind i Ude og Hjemmes Slankeklub i dag


TIP:
Når du tilbereder din salat, så prøv at sammensætte den, så den får
en god blanding af de meget fiberrige grøntsager og de mindre
fiberholdige. Fx som i denne salat, hvor squash med næsten ingen
fibre er blandet med de meget fiberrige kikærter. Det giver den
perfekte variation.

Prøv også: Pæretærte med ingefær


Prøv også: Thai-fiskefrikadeller