vegetar

Kikærtesalat med squash

15. august 2012 af Slankeklubben
Mættende salat til den sunde livsstil

4 portioner

Det skal du bruge:
200 g udblødte og kogte kikærter
1 lille squash
Revet skal og saft af 1 citron
4 spsk. klippet purløg
1 spsk. sesamolie
Salt og peber

Sådan gør du:
Lad kikærterne dryppe helt af og hæld dem
i en skål, hvor de moses let med en gaffel.
Riv squashen groft ned i skålen og tilsæt
citronsaft, citronskal, purløg og sesamolie
og rør det sammen. Smag til med salt og
peber.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Energi pr. portion
140 kcal / 584 kJ
Fedt: 5 gram
Kulhydrat: 16 gram
Protein: 5 gram
Kostfibre: 3 gram

Meld dig ind i Ude og Hjemmes Slankeklub i dag

TIP:
Når du tilbereder din salat, så prøv at sammensætte den, så den får
en god blanding af de meget fiberrige grøntsager og de mindre
fiberholdige. Fx som i denne salat, hvor squash med næsten ingen
fibre er blandet med de meget fiberrige kikærter. Det giver den
perfekte variation.

Prøv også: Pæretærte med ingefær

Prøv også: Thai-fiskefrikadeller

Sponsoreret indhold