Kikærtesalat med squash

4 portioner
Det skal du bruge:
200 g udblødte og kogte kikærter
1 lille squash
Revet skal og saft af 1 citron
4 spsk. klippet purløg
1 spsk. sesamolie
Salt og peber
Sådan gør du:
Lad kikærterne dryppe helt af og hæld dem
i en skål, hvor de moses let med en gaffel.
Riv squashen groft ned i skålen og tilsæt
citronsaft, citronskal, purløg og sesamolie
og rør det sammen. Smag til med salt og
peber.
Energi pr. portion
140 kcal / 584 kJ
Fedt: 5 gram
Kulhydrat: 16 gram
Protein: 5 gram
Kostfibre: 3 gram
Meld dig ind i Ude og Hjemmes Slankeklub i dag
TIP:
Når du tilbereder din salat, så prøv at sammensætte den, så den får
en god blanding af de meget fiberrige grøntsager og de mindre
fiberholdige. Fx som i denne salat, hvor squash med næsten ingen
fibre er blandet med de meget fiberrige kikærter. Det giver den
perfekte variation.
Prøv også: Pæretærte med ingefær