Ovnstegte grønsager og quinoa

I denne film er der sat fokus på grøntsager og krydderurter

Annonce

Ingredienser til ovnstegte løg og courgetter vendt med quinoa

4 rødløg
2 courgetter
Salt og peber
2-3 kviste timian
olivenolie
250 gr quinoa
50 gr mandler
1 bundt bredbladet persille

Fremgangsmåde

Skær løg i tynde både. Skær cougetter i stave på ca. 5 cm lange. Læg dem på en bradepande beklædt med bagepapir. Krydr med salt og peber. Læg timiankviste ved og dryp med olivenolie. Sæt bradepanden i en 200 gr varm ovn og steg i 30 minutter. Til grøntsagerne ser sprøde og møre ud. Læg mandler på en bageplade og rist dem i 8 minutter. Hak mandlerne groft når de er afkølet.

Skyl quinoa før de skal koges i en si. Kom quinoa i en gryde og hæld vand på til det dækker. Kom dem i 12 minutter til de er møre . Hæld vandet fra i en si. Skyl dem med koldt vand. Så de afkøles og ikke klistrer.
Vend kogt quinoa med de ovnstegte grøntsager, hakket persille og grofthakkede mandler.


Find flere video-opskrifter fra SuperBest her...
Hurtige kødboller med rå blomkålsalat
Miso-kylling med nudler