Torsdag d. 23. august 2012 - af Pia Friis Andreassen
Sandwich med mozzarella, tomat og basilikum
God inspiration til madpakken - denne sandwich er rigtig god og med hjemmelavet oliventapenade

(4 personer)
Det skal du bruge:
Sandwich
4 Rågklämmor
Oliventapenade (se opskrift)
50 g rucola-salat
3 tomater
125 g frisk mozzarellaost
1 lille rødløg i ringe
20 basilikumblade
Oliven-tapenade
175 g sorte oliven uden sten
1 fed hvidløg
Ca. 5 spsk. olivenolie
Salt
Sådan gør du:
Oliven-tapenade
Kør oliven og hvidløg i en foodprocessor. Tilsæt olien i en tynd stråle, til massen er tyk som pesto. Smag til med salt.
Sandwich
Del brødene. Bred ca. halvdelen af oliven-tapenaden på underdelen af brødene. Fordel rucola ovenpå. Læg herpå skiver af tomater og mozzarella, fordel resten af tapenaden over og slut med løgringe og basilikum. Luk sandwichene med overdelen af brødene.
Foto: Pågen og Martin Tanggaard og All Over Press