vegetar

Spanske pizzaer

30. august 2016 af Helle Brønnum Carlsen
Små portionspizzaer med fyld af aubergine, løg, peberfrugt og rosmarin.

4 personer

Ingredienser

Dej
10 g gær
1½ dl vand
1 tsk. salt
1 spsk. olivenolie
225 g hvedemel

Fyld
1 aubergine skåret i 1½ cm store tern
Groft salt
1 dl olivenolie
2 grofthakkede løg
2 røde peberfrugter
2 kviste rosmarin

Tilbehør
Grøn, sprød salat

PRØV OGSÅ: Tortillaer med oksekødsfyld

Fremgangsmåde

Dej I: Opløs gæren i vandet, tilsæt salt og olie samt mel, til dejen kan æltes. Bliv ved med at ælte, mens dejen mættes med mel. Ælt derpå dejen i 10 min. og lad den hvile i 1 time.
Fyld: Drys auberginerne med salt (ryst dem i en pose) og lad dem dryppe af i en sigte i ½ time. Skyl dem let og steg dem i varm olie, til de er gyldne på overfladen. Tilsæt løg, strimler af rød peber (der er befriet for kerner) samt rosmarin. Lad det stege i 10 min.
Dej II: Del dejen i 8 stykker og form dem til små, flade cirkler. Fyld dejcirklerne med grøntsagerne. Bag pizzaerne ved 230° i 20 min., til de er helt sprøde og lysebrune. Servér dem sammen med en grøn salat.

Sponsoreret indhold