Spicy ærtepuré med pinjekerner

Lækkert, sundt og flot i farven - brug denne spicy ærtepuré som sund dip

Spicy ærtepuré med pinjekerner

Foto: Jacob Ljørring og All Over Press

(4 portioner)

Det skal du bruge til din ærtepuré:

250 g ærter (optøede fra frost)
25 g parmesan
15 g (1 spsk.) Philadelphia light
1 revet fed hvidløg
2 spsk. sød chilisauce
2 spsk. citronsaft
50 g pinjekerner
Salt og peber

Prøv også denne lækre ærtepuré med bøf til

Sådan gør du:
Kom ærterne i en skål og riv parmesanen over. Tilsæt Philadelphia, hvidløg, chilisauce, citronsaft og pinjekerner og miks det hele sammen med en stavblender. Smag til med salt og peber.

Energi pr. portion
172 kcal / 721 kJ
Fedt: 8 gram
Kulhydrat: 12 gram
Protein: 9 gram
Kostfibre: 3 gram

Prøv også: Linsesuppe med kardemomme