Suppe med chili og peberfrugt

Chilisuppe med peberfrugt.

Chilisuppe.Foto: Martin Tanggaard

Det skal du bruge:

2 løg
500 g peberfrugtmiks
2 røde chilier uden kerner
2 spsk. olie
2 fed hvidløg i skiver
Ca. 9 dl hønsebouillon
1 ds. flåede tomater
1 nip sukker
Oregano
Salt og peber
Citronsaft
1 potte persille

Tilbehør:

4-6 skiver ristet rugbrød
175 g Philadelphia "Tomat + pesto"

Sådan gør du:

Skær løg, peberfrugter og chilier i tern.

Sautér dem i olien ved middelstærk varme i 5 min. Tilsæt hvidløg, hæld bouillon og tomater på og bring suppen i kog. Lad den småkoge under låg i 20 min. Blend den til en glat suppe med stavblenderen.

Smag til med sukker, oregano, salt, peber og citronsaft.

Servér den med et drys hakket persille og rugbrød med Philadelphia
"tomat + pesto".

Tilberedningstid:

Ca. 35 min., heraf arbejdstid ca. 15 min.