Mandag d. 25. februar 2013 - af Pia Friis Andreassen
Svampesuppe og sprøde persillebrød
Lækker, cremet suppe med svampe

4 pers.
Ingredienser til svampesuppe og sprøde persillebrød
750 g svampemix
1 finthakket løg
2 spsk. olie
¾ l grøntsagsbouillon
½ l madlavningsfløde 8 %
1 tsk. timian
Salt og peber
½ potte persille
Tilbehør:
4 grovboller
Olie
2-3 finthakkede fed hvidløg
½ potte persille, hakket
PRØV OGSÅ: Porresuppe
Fremgangsmåde:
Rens svampene og del dem i mindre stykker. Steg løget i olien i et par minutter over middelstærk varme. Øg varmen og tilsæt svampene. Lad dem stege, til de tager farve (3-4 min.). Hæld bouillon og fløde på og tilsæt timian. Bring det i kog og lad det herefter simre i 5 min. Smag til med salt og peber.
Skyl persillen og dup den tør. Hak den fint og strø den over suppen ved servering.
Tilbehør:
Del bollerne i halve og rist dem. Dryp lidt olie over. Top med hvidløg og persille.
Tilberedningstid:
Ca. 30 min., heraf arbejdstid ca. 20 min.
Varme supper
Hold dig mæt og varm i vinterkulden med skønne supper. Vi har samlet hele 24 opskrifter...